HTML

Greve-kert2.jpgGreve-kert1.jpg

képek

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

Új élet Dániában

Friss topikok

Címkék

Aug. 28., kedd

2012.08.28. 23:31 barbara37

Ma nem sok mindent csináltam. Délután felhoztam egy könyvszekrény elemet a lomtárból, egy kisgyerekes japán nő segített. A második emeleten épp ment el egy dán srác és mosolygott. Eszébe nem jutott volna, hogy segítsen, holott láthatta, hogy megszakadunk. A könyvszekrénnyel és ággyal együtt már egész jól érzem magam a szobámban :-)

Holnap kora délelőtt kapom meg a 140 kilónyi cuccomat Budapestről. Érdekes lesz, hova fogom elhelyezni ezeket. Gulnar, akinek 6 testvére van, még mindig nagyon kedves és segítőkész, a kisfia pedig egyszerűen imádnivaló! Naponta többször is játszom vele. Nagyon édes, ahogy mosolyog és kacarászik :-) Mindig azt mondja: Hei, ami sziát jelent. Este Gulnar mutatott képeket és videorészleteket a nővére esküvőjéről. A szülők egyezkednek a jelölttel kapcsolatban, de fontos, hogy a leendő menyasszony is beleegyezzen az esküvőbe, bár vannak kivételek. Pakisztánban 5 napig tart az ünnepség, érdekes ruhákban, arcokkal és sminkkel. A videorészleteket elég fárasztó volt nézni. Nagyon távol áll tőlem a kultúrájuk, nem szívesen vennék részt nézőként sem egy ilyen megmozduláson.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://daniaielmenyek.blog.hu/api/trackback/id/tr614738486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása